HTML

Hotel Kumánia

Harminc kétágyas szoba és közvetlen kapcsolat a gyógyfürdővel. Ezt kínálja a kisújszállási Hotel Kumánia.

A projekt fontosabb adatai

Projekt címe:
Hotel Kumánia építése Kisújszálláson

Kódszáma: ÉAOP-2.1.2/A-09-2010-0013

Projekt kezdete: 2010. május 27.

Projekt várható befejezése: 2012. április 30.

Az Európai Unió és a Magyar Állam által nyújtott támogatás összege:
nettó 195.225.537 Ft

Projekt összköltsége: nettó 438.610.507 Ft

Tervező:
NRZST Építészműhely Kft. (Hayde Tibor)

Kivitelező: Kalotherm Zrt.

Közreműködő szervezet neve és elérhetősége:
Észak-Alföldi Regionális Fejlesztési Ügynökség Közhasznú Nonprofit Kft., 4025 Debrecen, Széchenyi u. 31., Telefon: 06- 52/501-102

Információ

Kui János
ügyvezető igazgató

Kumánia Gyógyfürdő Kft.

5310 Kisújszállás, Rákóczi u. 12.

Tel.: 59/88-77-10
e-mail: kumania@kumania.hu

www.kumania.hu

Utazás a Nagykunság szívébe, utazás Kumániába

 

Az immár 35. alkalommal megrendezett budapesti Utazás kiállításon idén Kisújszállás önálló standdal jelent meg. Március 1-4. között több ezer érdeklődő fordult meg a Kumánia Hotel pultjánál. A nagy érdeklődés az ízlésesen berendezett standnak és a nem mindennapi névnek, a Kumániának volt köszönhető.

A 4-es számú főút forgalmának köszönhetően városunk neve sokaknak ismerősen csengett. Az új fürdő hallatán felvillanyozódtak a tekintetek, és több ígéretet is kaptunk arra, hogy ezentúl meg is állnak a városban egy kis pihenésre, felfrissülésre, néhány kellemes és nyugodt nap eltöltésére. A kun kvíz keretében lehetőség nyílt egy kis játékra is. Igazán egyszerű kérdéseket tettünk fel, és a helyesen válaszolók között pénteken és szombaton belépőjegyeket sorsoltunk ki, valamint szombat délután két fődíjunk is gazdára talált.

A megjelenésünk a kapcsolatépítés terén is igen hasznosnak bizonyult - több újság, internetes oldal képviselője, útikönyvek szerkesztője és térképek készítői is érdeklődtek a Kumánia és Kisújszállás bemutatása iránt.

Mozgalmas és hasznos négy napon vagyunk túl, ám bizton állíthatom, hogy megérte a fáradságot! Bízunk benne, hogy a kiállításon való részvételünk abban is megtérül, hogy hamarosan vendégként köszönthetjük az érdeklődőket Kisújszálláson.

 

Farkas Kató,
a Tourinform Iroda megbízott vezetője

bg